DONGGUAN HIIWOO TECHNOLOGY CO., LTD;

Nyheder

Charm JSHIN
Slip tid: 2021-01-27 16:58:27  Hits: 17

Charm JSHIN

I 2015 nåede Xiyue cykel en strategisk alliance med Tianeng Group, den førende virksomhed i TIANNMOT   Batterier i Kina, og blev den strategiske partner for Tianeng lithium batterier.Samtidig med en række videnskabelige forskningsinstitutioner for teknisk samarbejde, førsteklasses teknologi, kurve smukt udseende design, hvert produkt i alle " FORNYELSE AF XYRE " indsats, spring ind i den sydkinesiske regions produktion og salg af en af de største producenter.


I maj 2017 tiltrak 27th China International Bicycle Exhibition (SHANGHAI) mere end 2,500 virksomheder fra 22-lande og regioner, herunder Japan, Sydkorea, Mexico og andre internationale udstillingsgrupper, med et samlet udstillingsområde af mere end 400,000 kvadratmeter.Udstillingen bød velkommen til besøg af 330,000 fra 55-lande og regioner som f.eks. USA, Canada, Tyskland, Rusland, Frankrig, Det Forenede Kongerige, Spanien og Hongkong, Kina.


Som en menneskeindustri og -erhverv vil elektriske køretøjer fremme energibesparelse og emissionsreduktion og blive et nyt miljøbeskyttelsesbegreb.


Tidligere: Udenlandske venner kommer til vor...

Næste: Bly the Fremtiden, JSHINE satte sejl